Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. április 23. 0 hozzászólás
 

Egészen április 26-ig zajlik a ClanBase OpenCup Spring 2010 Counter-Strike Source tornájának második hete, ahol bizony jó pár magyar csapat is képviselteti magát. A mostani szezonban összesen 120 csapatot

Egészen április 26-ig zajlik a ClanBase OpenCup Spring 2010 Counter-Strike Source tornájának második hete, ahol bizony jó pár magyar csapat is képviselteti magát. A mostani szezonban összesen 120 csapatot soroltak három divízióba, 6-6 csoportokba. Természetesen a legfontosabb a Premier League, ahol két magyar csapat is szerepel. A B csoportban lelhetjük a Digestive Gaming-et (KOBOLD, SmiThY, soleN, TriXon^, uNdEaD.^), akik jelenleg két vesztes mérkőzéssel a sereghajtók lévén mind a Dualcode (8-22 | de_nuke) mind a redroketz (9-16 | de_dust2) csapatától kikaptak. Szintén az első divízióban szerepel a Team Hell (ace ,BefoRe ,DrN ,Drx ,ollo és Chaos) csapata is, akik egyelőre egy defwin-el a csoportjuk (G) második helyét foglalják el. Rájuk még a második fordulóban vár egy mérkőzés, amit az eXalted holland gárda ellen fognak vasárnap este 19 órakor lejátszani.

Most pedig lássuk két mai mérkőzést illetve a köbővített részben azt, hogy a többi divízióban hogyan állnak hazánk csapatai.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: TsülÖk


A másodosztályban szintén kettő magyar csapatért izgulhatunk. Az A csoportban a GKT (neshN1, TASIKA , tittooo, ROVLING, , tinka,) jelenleg az első fordulóban szerzett győzelmével vezeti a csoportját miután de_dust2-őn legyőzte a qt-team-et 16-10-re. A következő mérkőzésük jövő hét hétfőn este 8-tól kezdődik, ahol az a román Bomb-Sight lesz az ellenfelük, amely team-et keleti szomszédunk legjobb CSS csapatai között tartják számon. A mérkőzés tehát mindenképp érdekes lesz.

Ugyanezen osztályban megtalálhatjuk még az endeaVou (G@boX, smking, david, wolcott, GSPLR Goku) Counter-Strike: Source csapatát is, akik eddig egy 16-10-re az AssLord ellen nyert mérkőzéssel illetve egy tegnap a BACON ellen elszenvedett (12-16 | de_nuke) mérkőzést tudhatnak magukénak. Jelenleg a csoport harmadik helyén várják a következő fordulót.

A harmadik ligában is szintén két csapatot találhatunk név szerint az esprit de corps-ot (Tx, rico, Executioner,Manhunt, Thug) illetve a hölgyeket csoportosító PROvocateam-et ([Vik], fille, Naomi, almaa^, Leyla). Az eDC jelenleg csoportja első helyén tartózkodik egy nyertes mérkőzéssel a Biczes (16:7 | de_dust2) és egy soha le nem játszandó mérkőzéssel a kupából távozó KEBAB! „ellen".

Végül de nem utolsó sorban itt van hazánk egyetlen női CSS csapata a PROvocateam, akik egyelőre jól állják a sarat lévén ellenfelük az első menetben lelépett így defwin-el a lányoké lett a győzelem ezzel megszerezve a csoport elsőséget. A csapat következő mérkőzése a divez ellen lesz vasárnap este 8-9 óra körül természetesen de_nuke pályán.

Amennyiben valaki szeretné, hogy mérkőzése kikerüljön, az oldalra küldje el a meccs információit szerkesztőségünknek a war@totalgaming.hu címre.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5461
 
2342
 
 
 
kép 5187
 
2283
 
 
kép 78
 
1457
 
 
 
kép 2983
 
1587
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu